navigointipalkki

14 heinäkuuta 2014

every summer has a story

JVG ft. Pete Parkkonen - Etenee
heart
söpöthiukset
miejamarti
maisema
duckface
ostoksia
ballerinat Citymarket Demi-kalenteri Stockmann kukkatoppi (ylhäällä oleva kasa) United colors of benetton penaali Stockmann
Tangle teezer Kicks tohvelit H&M kukkatoppi H&M toppi H&M pitkähihainen H&M housut Seppälä
asua
kengät Seppälä paita Seppälä farkkushortsit Gina Tricot
Tässä on nyt vähän sekalaisia kuvia viime viikolta. Vihdoinkin on tullu lämpimät kelit ja oon koittanu nauttia niistä mahdollisimman paljon ♥ Oon ollu martan ja sonjan kanssa rannalla, sonjan kanssa yöuinnilla, nähny matskua, ollu julian, suvin, ainon ja jullen kanssa (ahh suvin uima-allas ja iltahihhuloinnit leikkipuistoissa), martan kanssa kumiveneilemässä, annin mökillä (me itkettiin, naurettiin ja laulettiin.. keskellä yötä vanhoja iskelmiä) ja oon uinu tooosi tosi paljon ja ottanu aurinkoo. Oon vaan loikoillu riippumatos ja makoillu trampalla. Oon kattonu futista ja lukenu Pottereita.
Tossa ylhäällä myös jotain viime aikaisia shoppailuja
ihanapaita
ihanat
sonjajajjajjajaj
arskaa
altaas
kumppavene
martamartamarta
määä
vauvveli
naurahdus
ma til da
mansikkakakku
ahruokaa
hippimartta

4 kommenttia

  1. oi sulla on vaan niin ihana blogi,kirjoitat tosi ihanasti ja sun kuvat on vaan niin ihania,tämänkin postauksen kuvat,oikeesti miten oot noin hyvä kuvaamaan ? aina sateisina päivänä luen sun blogin aina vaan alusta asti loppuun ja käyn kattoo joka päivä ootko tehny postauksen,oikeesti oon niin rrrrrakastunut sun blogiin. oot niin kaunis ja ihana ihminen :* <333333 jatka samaan malliin :3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi oot ihana! ♥ hymyilen tääl vaan kun luen tätä kommentia, oikeesti kiitos tositosi paljon!! :* en kestä, kiitos paaaljon ihanuus, piristit päivää ♥!

      Poista
  2. ihan tosi kivoja kuvia ja tosi taitavasti otettuja! :) tosi kiva postaus niiku aina ja voi mite ihania ostoksia kaikki noi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oooi kiitos huimasti mari! :) sul on aina niin kivoja kommentteja! <3

      Poista