navigointipalkki

11 kesäkuuta 2014

summmer

Vance Joy - Riptide
feelingss
pilvi
venlu
wou
kesäne
nuuuudelia
hihi
möhh
heissan
sanninkoira
hmmh
kyyhkynen
sonja
joes
hehehe
Ensimmäisen kerran tuntu kesältä keskiviikkona, oli kuuma ja oltiin tampereella venlan ja matskun kanssa. Oli kivaa kävellä kaduil kun aurinko paisto kirkkaalta taivaalta, joka ei sit lopulta ollukkaan niin kirkas koska melkein heti alko sataan. Mut se oli lämmintä sadetta! Koitin ettii shortseja, koska ikävä kyllä mulla on vaan yhet farkkushortsit. En löytäny :-( Mentii kattoon Se toinen nainen, oli hauska leffa! Ja sen leffan jälkee juostiin iha hädissämme juna-asemalle, ehittiin justjust koska juna oli myöhässä.
Toisen kerran tuntu kesältä pari päivää sit, mentiin illalla jullen kans montulle uimaan. Se oli aika nopee päätös koska jullee tultiin hakeen melkein heti. Jäin sinne veteen viel vähäks aikaa yksin, se vesi oli ihanan lämmintä, oli ihan hiljasta ja aurinko paisto. Työnsin varpaat hiekkaan ja laitoin silmät kiinni. ah, kesä♥ Muuten mun loma on menny aika.. rennosti. Oon ollu aika paljon kotona ja maannu trampalla tai käyny kavereilla, mutten oo viel ehtiny tekeen mitään erikoista. Mut onneks lomaa on viel vaikka kuinka!
oi
heips
naurua
oih

20 kommenttia

 1. ihania kuvia ja oot toooooooosiiiiiiiiiiiii kaunis :* <3

  VastaaPoista
 2. oi hiukan ihana postaus tää! (:

  VastaaPoista
 3. Jee kiva ku on paljo kuvia :))) Ihana postaus merpa!! :D

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus merii♥

  VastaaPoista
 5. meriii sun hiukset on jotenkin tosi kivan väriset nyt!! mut mua harmittaa ihan sikana ku ei varmaan ehitä näkeen ennen ku lähen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia lotta! nojep :( mut sit sen jälkee :-)

   Poista
 6. on kyllä taas kerran hieno tunnelma noissa kuvissa.
  J

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia!!<3 t martta

  VastaaPoista
 8. piti tuijottaa vielä uudestaan noita kuvia, missä olet pukeutunut vihreään, koska ne ovat niin salaperäisen tyylikkäitä. sinulla on se harvinainen taito, että pystyt näyttämään samaan aikaan sekä hauraalta että voimakkaalta ja taipumattomalta. kamera suorastaan rakastaa sinua :)
  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooh kiitos ihan tosi paljon!! :o ihanasti sanottu :)

   Poista