navigointipalkki

03 kesäkuuta 2014

päättärit

mevaan
hihi
ehhehehe
pikkumyyt
tytöt
rakkaat
ninaaaa
ooooi
aaaaaaaino
PUS
tuhkimo&mä
ihanaiset
Ylhäällä olevat kuvat on ysienpäivältä, mikä oli viikko sitten. Ihan kiva päivä se oli, mutta sää vähän harmitti. Kaikki oli panostanu tosi paljon ja niitä pukuja oli hassua kattoo. Meil oli myös luokkaretki keskiviikkona, oltiin megazonessa, syömässä ja shoppailemassa helsingissä asti. Ja megazone oli kyllä ihan mahtava, joskus meen uudestaa!
Nää alhaalla olevat on sitten kevätjuhlasta, päättäreistä lauantailta. Sillon oli myös mun veljen yo-juhlat mut niistä ei tässä oo mitään kuvia. Sillonkin sato ja oli aika viilee. Mut nyt kun peruskoulu on loppu, oon ennenkaikkee helpottunu. On tää silti tosi haikeeta jättää luokka, ja jotkut ihmiset kenen kaa oon ollu 9 vuotta samalla luokalla. Ja kaikki muutkin tutut ja kaverit. Meijän luokan luokkahenkikin on parantunu tosi paljon loppua kohti ja nii.. äääh tää on ihan tyhmää :-( Ootte kaikki tosi rakkaita♥ Onneks kumminkin aika moni tutuista tulee samaan lukioon syksyllä kun mä
mekko
luokkkaaa
enkelit
parasluokka!
jopasjotain
sannijajulle
me
Toukokuu20146
uu

11 kommenttia

 1. oi vitsi miten kaunis oot,tai kaikkihan te ootte kauneita :) ja miten ihania mekkoja ! :) sun blogi on kyllä vaan niin ihana ja sä oot niin ihana ja mahtava <33 :) Hauskaa kesää sulle ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan hirmu ihana kommentti, sä oot ihana!<3 oivitsi, kiitos tositosi paljon! ja hyvää kesää sullekkin :)♥

   Poista
 2. hehee mä oon ekana 8) ihana postaus taas merppa! <3 :D

  VastaaPoista
 3. nättejä tyttöjä ja ihania kuvia! :)<3 ää niin haikeeta ku koko luokka hajos, onneks kuiteki monet minunki kaverit jatkaa samaan lukioon et ei ainakaa kaikkien kanssa tiet eroo :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon mari !♥ niin on, ja jep se on kyllä onni! :)

   Poista
 4. oi huokasin helpotuksesta olin iha varma et tääl on joku salakavala kuva musta juhlissa XD

  VastaaPoista
 5. milloin tulee seuraava postaus ? :)

  VastaaPoista