navigointipalkki

22 huhtikuuta 2015

kourallinen ihmisii ympäril on mun taivaani

Osa näistä kuvista on koulun teemapäivältä, me oltiin jumaluuksia. Osa kuvista on perjantailta kun mä, Venla ja Matsku oltiin Ainolla. ah rakastuin biljardin pelaamiseen! Muutama kuva myös Iidalta missä kävästiin tyttöjen kans (huomatkaa ynneK jossain kuvissa). Tällä viikolla oon syöny kevään ekat jätskit ja haahuillu metsässä. Tunnen myös syvää rakkautta ulkona paistavaa aurinkoo kohtaan, rakastan piteneviä iltoja ja valosia aamuja. Nyt hymyilyttää, koska kaikkee kivaa luvassa ja muutenkin nyt menee ihan hyvin.
tytötötötö
sivustapäin
jumaluudet
atheneposeidonn
zxcvbnm
veera
ynnek
afroditeainoXD
mmmäää
hmh
keh
venlamatsku
jöö
iidaiidaiida
ikuna
hiekallaratsastajat
dionysosheraatheneposeidonnikearesapollo
hehe
vipppppit

6 kommenttia

 1. ihania kuvia ja niin kauniita olette kaikki :) ♥

  VastaaPoista
 2. juu tää on vähä random mut googlettelin blogipostauksia avainsanalla vespa, ja hakutulokseksi tuli sun joku 2013 helmikuussa kirjoitettu postaus jossa kerroit kommenteissa ostavasi sen punasen, nii onks sulla siis ollu se kyseinen skootteri? millanen on ollu ja ostitko uutena? jos joo niin mistä ja paljolla? onks se lx50? anteeks kamalasti vaivaus :s mikä on sun lempiväri niistä 'klassikkovespoista' ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on ollu kyseinen skootteri nyt kaks vuotta, ostin uutena paikallisesta liikkeestä ja makso 2700€. ja on lx50. on toiminu hyvin, paits jos on vaikka yön ollu kylmässä (syksyllä ja keväällä), niin ei välttämättä käynnisty ollenkaan tai käynnistyy huonosti. niinja siinä oli nyt talven jälkeen joku tulppavika (?) ja piti käydä vaihdattamassa se tulppa. ja vois toki nopeempaa kulkee mut sitähän saa muutettua :D ja lempparivärit on varmaankin toi punanen ja valkonen, muutkin toki hienoja. eikä vaivannu yhtään tää kysymystulva :--)

   Poista
  2. oliks tuo viiminen lause sarkasmia :D

   Poista
  3. ei ollu! Oh luin uudestaa ja kuulostaa kyl vähä XD

   Poista