navigointipalkki

29 lokakuuta 2014

CYPRUS #2

merta
palmuja
aamupalaa
kukkasia
ristit
mm
kisuja
kirkko
paatti
Kyproksella oli kissoja ihan joka paikassa! aww ne oli sulosia♥ Kerran nähtiin joku mies istumassa penkillä ja sen ympärille oli kerääntyny valehtelematta ainakin 20 kissaa!
Kävin muuten mun veljen kans semmosessa paracliding jutussa, eli meille pistettiin valjaat ja valjaat laitettiin laskuvarjoon kiinni ja moottorivene veti meitä perässään sillain että oltiin ehkä noin 50 metrin korkeudessa ilmassa! ooh se oli niiiin kivaa eikä ollenkaan pelottavaa, vaikka sillon tuulikin aika paljon.  
ikkuna
moon
luolassa
m
lallalllaaaa
koruja
flowers
XDD
kissa
varjoja
kyläääää
kylä
vuoristoo
Yhtenä päivänä mentiin järjestetylle retkelle Trodos-vuoristolle. En ollu ollenkaan innokas lähteen sinne, enkä ollu kauheen ilonenkaan kun sieltä tultiin pois. Sen retken matkaopas oli ruotsinkielinen, joten sain kuunnella sitä koko sen bussimatkan ja se oli väsyttävää kuunneltavaa, varsinkin kun ruotsi ei oo mulle mitenkään helppoo. Kun me saavuttiin sinne vuorelle olin jo vähän ilostunu ja alkanu ajatteleen et ehkä tää onkin ihan kivaa, mut mieli muuttu heti kun astuin bussista ulos. Oltiin siis aika korkeella jossain vuorella ja siel oli ihan törkeen kylmä! Joku ehkä 15 astetta, ja olin siel farkkusortseilla. Ja meillä oli edessä joku 3 km vaelluskin yyyh olin niin tuskissa! Siel vuorella oli siis ihan samanlaista kun suomessa syksyllä, puissa oli keltaset lehdet. Olihan siel jotain ihan hienoja juttuja, mut mieluummin oisin maannu rannalla ottamassa aurinkoo tai tehny jotain muuta lomamaista. Kun lähettiin sieltä hotellille päin, niin pysähdyttiin yhdessä pienessä vuoristokylässä, se oli kyllä tosi söpö ja jotenkin kivan kreikkalainen!
Torstaina käytiin Kyproksen pääkaupungissa Nicosiassa, joka on puoliks Turkin omistama. Nicosian keskeltä menee raja, jossa on sotilaita vartioimassa ja siinä on joku tulli minkä läpi täytyy kulkee ja näyttää passia, jotta pääsis läpi. Käytiin siel Turkin puoleisessa Nicosiassa ja eron huomas heti Kyprokseen! Turkin puolella melkein kaikissa kojuissa oli feikkituotteita (Hollisteria, Nikee, Mk:ta yms..) ja Kyproksella en nähny yhtäkään sellasta. Kierreltiin siel hetki ja käytiin mm. sellasessa moskeijassa, jossa mun piti pistää hame ja huivi, niinkun tuol ylhäällä yhes kuvassa näkyy XD Se moskeija oli kyllä hieno!
swimmingpool
palmu
pool
meri
 Toivottavasti postaukset miellytti, näitä oli raskas tehdä mut silti ihanaa muistella noita hetkiä♥ Tykkäsin tosi paljon olla tuol, ihana lämpö, kauniit maisemat ja melkein kokoajan jotain hyvää ruokaa! Haluisin niin paljon takasin tonne♥

14 kommenttia

 1. vitsi miten kiva postaus jälleen! :3

  VastaaPoista
 2. niin ihania kuvia!!! <3

  VastaaPoista
 3. oih ihanaa! matkakuumehan tässä tulee *_*

  VastaaPoista
 4. Sä olet ihan oikeasti maailman ihanin malli. JN

  VastaaPoista
 5. vautsi mitä kuvia!! ♥ t.jenni

  VastaaPoista
 6. Ääks miten ihania kuvia!! Suuri halu ulkomaille pamahti näitä katsellessa, muutenkin upeasti otettuja kuvia:)!
  http://nightfaall.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon♥ olis kyllä kiva päästä takas tonne :)

   Poista
 7. ihana kattoa näitä kuvia, koska oon käynyt itsekkin kyproksella ja nimenomaan samassa hotellissa! :D on kyllä ihana paikka ja toivottavasti nautit (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi vähän kiva! ja jep, oli ihana paikka & nautin kovasti♥

   Poista