navigointipalkki

14 syyskuuta 2014

one of the most beautiful things

Ryn Weaver - OctaHate
häikii
sheeeeps
birds
church
aurinko
venlöllö
venlanpyörä
mmh
Niiin, mitäs oonkaan viimeaikoina puuhaillu. Pari viikkoo sit olin Jennan ja Matskun kanssa kajakoimassa, hehheh oli hauskaa vaikka sattukin pieniä mutkia matkaan. Näin Juliaa ja Jullee piiitkästä aikaa syömisen merkeissä, oli kiva nähä♥ Oon pelaillu liikuntatunneilla jalkapalloo ulkona pelkässä topissa ja urheiluhousuissa, eikä oo tullu yhtään kylmä.
Matsku ja Venla tuli meille yks päivä yökyläilemään ja katottii melkei koko yö pll:ää putkeen, koitettiin myös kattoo Supernaturalia mut luovutettiin viiden minuutin jälkeen koska pelotti liikaa. Saatiin myös loistoidea lähtee sienestään XD #yolo. Mentiin sit myöhemmin venlalle ja vanhalle kirkolle Suvi seuranamme hih. Siel oli ihana auringonlasku♥ Nyt meen saunaan ja alan kattoon Teen Wolffia ah. Tästä tekstistä ehkä huomaa et oon vihdoinkin hommannu Netflixin :D
btw se uus iphone tuli huollosta ja lähetettiin se saman tie takasin, huoh.. ja pelottaa koska ensimmäinen koeviikko lähestyy uhkaavaa vauhtia! Mut jotain hyvääkin on luvassa, nimittäin ollaan varattu viikon loma Kyprokselle, can't wait!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti