navigointipalkki

25 tammikuuta 2014

meil on täydellinen elämä, täynnä laulun aiheita

Viikonloppuna viikko sit mää, matsku, elli ja jenna oltiin ninalla leffaillas! Taino katottiin yks leffa puoliks ja naurettii putoukselle. Ja sit hoettiin niitä sanontoja koko loppuaika. Mietinkin tässä just et mitä me sit tehtiin se koko loppuaika siel, varmaa vaan juoruttiin ja syötiin ja nukuttiin.
Ykspäivä matsku ja venla tuli meille koulun jälkee ja kuvailtii matskua, koitettii ottaa taiteellisia kuvia mut no.. ehkä jotkut onnistu. Oon myös käyny salilla ja martan kaa pitkästä aikaa pyymäes!
Suvi Teräsniska - Täydellinen elämä
koiruliiii
kukka
venlaiidaelena
 Tulin just vähän aikaa sit kotii (namm haettii kiinalaista♥) julialta, siel oli julleki. Kolmenkopla taas koossa pitkästä aikaa! Noi niitte koirulit on aika ihania♥ saunottii, katottii leffoja ja mentii pullonpyöritystä! XD en ollukkaa menny aikoihi.. janii myönnän et mul on ollu yli vuosi järkkäri, enkä oo vielkään opetellu kuvaan sillä kunnolla (eli ilman salamaa -asetuksella mennää, muttei kauaa enää), mut julia vähän opasti mua niitten asetuksien kans.. eh ehkä ny alan panostaa.
Oikeesti pitkästä aikaa tuntuu taas ihan kivalta ja ootan aika innoissani seuraavaa viikko koska saan nukkuu puoltoista tuntii pidempää ja tettipaikka villihinnasta ;)
paituli
vamppikset
mazzzku
repekka byjulia
tytöt

6 kommenttia

 1. Hehe munki kuvaamia kuvia päässy mukaa8) oli kivaa!<3

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kuvia! Sulla on muuten kiva pukeutumistyyli :3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Such a nice necklace! :)

  www.dodolce.blogspot.com

  VastaaPoista