navigointipalkki

16 lokakuuta 2013

part of me

Ajattelin tehä nyt semmosen postauksen et kertoisin millanen omasta mielestäni oon. Mähän kerron blogissa vaan pintapuolisia juttuja itestäni, niin toivoisin et tän postauksen kautta pääsisitte vähän syvemmälle siihe kuka mä oon. Jos keksin yhtäkää.
Nonii siis jos joku sanoo mulle tietämättään tai tietoisesti jotain vähänkin semmosta arvostelevaa tai ilkeetä voin pahastuu ja olla koko päivän ihan sillai life sucks -asenteella. Ei se jossain tilanteis mee nii mut joskus.
Oikeesti oon ihan kauhee ihminen aina kotona! En ymmärrä mite mun vanhemmat jaksaa mua koska oon tääl tosi ärsyttävä! Sit jos joku pikkujuttuki, esim. juusto on loppu vedän jäätävät raget ja huudan ja vittuilen ja oon ärsyttävä. Se vaan tulee nykyää luonnostaa vaikka oon koittanu olla kiltimpi.
Ärsyttävyydestä viel sen verran et jos mua ärsyttää tai masentaa vaik koulussa joku nii sit puran sitä mun kavereihi sanomalla niille jotai piiloilkeetä ja sit ne sanoo takas ja tulee kauhee tappelu ja sit agstataa mut sit lopulta aina halataa ja sovitaa. Mut emmä muille osaa ilkee olla enkä kavereillekka sillee oikeesti. Tulee nii paha mieli heti jos sanon jollekki jotai pahaa. Ja jos joku suututtaa mut niin en oo pitkävihane! Onneks.
hymyy
Sit oon oikeesti ihan sairaan nolo! Mulle aina nauretaa ku teen jotai omia juttujani ja jälkeenpäinki saan kuulla niistä:D Ja mul on myös vähä outoja juttuja välillä mut on mun kavereillaki ;) Mun seuras on ehkä siks helppo olla koska oon aina se nolompi ihmine siin ni toine voi olla iha rennosti ja näi hehehehe.
Hmm itestä on tosi hankala keksiä hyviä juttuja mut Venla ainakin on sanonu et oon hyvä kuunteleen. Tai se sano et osaan sanoo oikeet sanat oikeesee paikkaa ja lohduttaa.
En osaa valehdella, oon herkkis leffoissa ja vähän muutenkin aina välillä, tykkään halia ihmisiä, mun on aina pakko puhuu jollekkin jos mulla on huono päivä, en pystyis tekee millekkää eläimelle pahaa paits hyttyselle, mulla on vähän huono itsetunto, en oikein tykkää olla huomion keskipiste paits joskus. Stressaan turhista asioista ihan liikaa, koulussa oon keskiverto ja luen kokeisii.
Oon yleensä mun kavereista se joka suunnittelee kaikki isommat jutut, ja toivoisin nii paljo et jotkut toteutuiski! En jaksa olla kauaa samas paikassa, muuten se paikka alkaa ahdistaan. Haluun elää, kokee ja matkustella!
näh
Yleensä jos sovitaan tapaaminen, oon vähän myöhäs mut virallisissa jutuissa oon ajoissa. Esimerkiks koulubussille joudun aina juoksee mut harvoin myöhästyn siitä.
Oon semmone et jos joku uus tuttavuus tai joku ketä tunnen vaan vähäsen tulee sanoo mulle jotain, oon loppupäivän iha ilonen. Mietin aika paljon sellasia juttuja, niinkun esimerkiks hengittäminen tai nieleminen ja sit ne alkaa tuntuu hankalilta ja oon ihan pulassa.
Mulle tulee helposti kylmä, jos nään jonku ihmisen jossai yksinäisenä tuun surulliseks, en oo koskaan seurustellu, musta saa huonosti hyviä kuvia, mulla kestää ikuisuus vaatekaupas päättää kumman vaatteen ostan vai ostanko ollenkaan, pesen hiukseni kuuppavedellä ettei niistä tulis vihreet, tykkään tutustua uusiin ihmisiin, mun huone tulee helposti sekaseks ja sillon tuntuu et koko elämäki olis sekasin, vauvvat on ihania, en koskaan kirjottele mitään ilkeetä anonyyminä, en oo ihastunu pitkään aikaan, opettajat huomauttelee mua enemmän kun muina vuosina, tykkään ajaa skobal sillai että takanaoleva pitää käsiä mun ympärillä, en harrasta mitään vaikka haluaisin, tykkään huumorintajusista ihmisistä.  
mä
Ja tää kaikki tiivistettynä (tai tässä ei oo kyllä mitää tiivistettyä :D) Jullen sanoin:
"Nonii siissiis oikeesti sä oot semmone tosi rento ja hauska ja tykkään sun kieroutuneesta huumorintajusta ;) ja oot yleensä semmone positiivine ja pirtee ekkä haluu tahallas saada toiselle pahaa mieltä jne. Sulle voi puhua melkei mistä vaa ja et tuomitse ainakaa pahasti, toki oot sillo ärsyttävä ku sulla on oikeesti huono päivä ja angstaat nii sit mäki oon iha sad tai jos meillä on ollu jotai vaikka pientäki riitaa nii sit se pilaa kans mun päivä ...ja joskus aikasemmi se sun hiplaamine ja jatkuva roikkumine ja sun oudot käsijutut mun naamalla ärsytti mua mut emmä oikeestaa enää ees huomaa et teet jotai sellasta ku oon tottunu siihe jo :D no tää on vähän tyhmästi sanottu mut mä uhraudun sun puolesta ja sit mä en saa mitään vastakaikua sulta !! If u know what i mean ;) no ei mut oikeesti :( sä välil syytät mua jostai iha oudoista jutuista vaikka en oo tehny mitään :D ...mut sit oot kummiski ainoo joka ymmärtää mun outoja juttuja ja kaikki iha typerät jutut mille nauretaa ! Oikeesti niis ei oo mitää järkee :D ja vaikka terveystiedon tunnit on aika kamalia nii on ne silti usei päivän piristys, ja mä suorastaan ihailen sun mielikuvituksellisia sanoja ja tommosia ku ne on nii hauskoja ja oot muutenki nii söpö et sua vois vaa halia keiket päivät :3 paits ku oot semmone masis nii oot iha munapää ja tekis mieli hakata sun päätäs seinää et lopettaisit. Sit se on iha tyhmää ku oot sillai et oot iha ruma ja kaikkee koska oot oikeesti tosi nätti ja sullon yli ihanat piparihampaat♥ ja oot aina koulussa mun päivän piristys ja sillälailla. Tos ny ekaks mitä tuli mielee"
Kauhee stoori minkä julle lähetti watsappii ku kysyin hihi ihana♥ mut nii en tie jaksoks kukaa lukee mut tässä oli jotain juttuja musta :)

22 kommenttia

 1. aahahha nää kaikki on iha tajuttoman totta ::D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneks !! eli mulla ei oo vääristynyttä mielikuvaa itestäni :DD

   Poista
 2. Tosi kiva blogi. Oon poika bloggaaja pitänyt vähän aikaa blogia, kato jos ehdit http://matiaskankkonen.blogspot.fi/.
  :D

  VastaaPoista
 3. meri oot niin aito ja rehellinen oma ittes jopa blogissas, oikeesti kaikki propsit ja papukaijamerkit sulle oikeesti oot ihana ja nauroin mahani kipeeeks tälle postaukselle ku tää on jotenki niin totta ja oon nähny noi kaikki puolet sus!:Dd <3 oot rakas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheheh kiitti kaisla♥ kaikki muut ehkä mut et tota ku rageen vanhemmilleni XD mut sääki oot<3

   Poista
 4. voi että tää on jotenki niin symppis postaus!!

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! :) Oot tosi kaunis pakko liittyy!!:)<3 Kommentoi&Liity --> http://elamanmurot.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 6. eikä meri hiuka hyvä postaus!! siis niin totta varsinki toi lopputeksti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! t sonjusi

  VastaaPoista
 7. vooi ku söpö postaus<3 ja pitää nii paikkansa!!;) t marttuli

  VastaaPoista
 8. äääää meri oot ihana!!<3 ja pitäää taas olla ripariporukal joku päivä!!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite oot veera<3! ja nii pitääki !!(;

   Poista
 9. Nyt ku on tämmönen syvällinen postaus niin haluisin kysyy et onks sulla joku vanha kaveri jonka kans haluisit olla nykyäänkin tai haluisikko muuttaa jonkun asian jossain pieleen menneessä ihmissuhteessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äääh no en ainakaan muista mitään, mitä haluisin muuttaa. Mut joihinkin vanhoihin kavereihin olis kiva tutustuu uudelleen :)

   Poista
 10. Tosikiva blogi! Suurta plussaa hyvä laatusista kuvista jatka samaan malliin! :)

  http://beautymarathon.blogspot.fi/

  VastaaPoista