navigointipalkki

03 kesäkuuta 2013

KESÄLOMA ♥

Nyt on sitten se kauan kaivattu KESÄLOMA♥ En oo viel sitä kunnolla tajunnu, ehkä sitten kuukauden päästä.. mut nyt mulla ois tosi paljon kuvia jakaa ja postauksia, mut ne tulee sitten kun ehdin koska huomenna tänään meen särkänniemeen parhaassa seurassa (Anni, Martta ja Sonja) ja keskiviikkona meen kesätöihin pariks päivää apteekkiin.
Launtaina oli päättärit, keskiarvo pysy ihan samana kun jouluna eli 8.2. Ihan semi mut panostan ens lukukautena! Sit ku sade oli lakannu ja alko taas näyttään kesältä menin Martalle ja kiesittii tyrväänkylää ja Sonjalle. Siel oli ihania pentuja ja pelottavia lehmiä. Luulin oikeesti et pian ne hyppää aidan yli ja syö meijjät, näytti ainakin siltä. Rakastuin tohon martan hippireppuu liikaa ja ostan jossai vaihees jotain samantapasta♥ apua toi kello menee ihan liian lujaa koska huomenna tai siis tänään se särkänniemi ja haluun et jaksan kiljua, nauraa ja nauttia joka hetkestä tosi paljon! Ainii ja älkää välittäkö kun noi ihastuin rakastuin plääplääplää on tuol sivussa kun ne meni vahingossa ja koitan saada ne mahollisimman pian takas keskelle(:
Simple Plan - Summer Paradise ft. Sean Paul
tuutikki
omenapuu
koirulit
hheh
ihana!
haluunton!!
feelingfinisshhs
lehmä
vespä
mitäsetekee
rannalla
Venla ja Matskukin oli meillä joskus ja saatiin siitä yhestä ihan täydellisiä kuvia♥ Haluaisin niiin paljon sen hiukset, ne on rakkautta! Ihan loistavaa ihanaa hauskaa hullua mahtavaa kuumaa aurinkoista rentoo kesää kaikille muruille siellä!♥
matilda
uuh !
kaunokaiset
söpöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti